menu

Bestuur


An Verberk: voorzitter

An Verberk An werkte beroepsmatig en ook als moeder van een dochter met een beperking, aan het versterken van de positie van mensen met een beperking en hun ouders of verwanten.
Als ervaringsdeskundige zet zij zich ook met overtuiging in voor projecten die het welzijn en de positie van mensen met een beperking en hun ouders/verwanten in Suriname verbeteren.

Wilma van de Heijde: secretaris

Wilma van de Heijde Wilma was coördinator Gespecialiseerd Vormings- en Ontspannings-werk voor mensen met een verstandelijke beperking.
Zij heeft een jarenlange ervaring met het aansturen van vrijwilligers en organiseren van activiteiten voor mensen met een beperking. Wilma's organisatietalent en betrokkenheid betekenen veel voor de Stichting Grietjebie.

Wiria van Gent: penningmeester

Wiria van Gent is betrokken als penningmeester met als doel alle financiele zaken soepel te laten lopen.
Wanneer bestuursleden in Suriname zijn, is oponthoud op financieel gebied uit den boze.
Met plezier regelt Wiria dit alles. En met genoegen zien we iedere euro die binnenkomt rechtstreeks naar de projecten gaan.

Sandra Overbeek: lid

Sandra Overbeek Sandra heeft veel ervaring als het gaat om het ontwikkelen van toegankelijke informatie voor en communicatie met mensen met een beperking. Met haar activiteiten via Buro Opaal wil zij mensen met een beperking een eigen stem geven. Sinds een bezoek aan instellingen en organisaties voor mensen met een beperking in Suriname, heeft zij met liefde haar werkgebied uitgebreid naar Suriname.

Jaap Munsterman: lid

Jaap Munsterman Jaap heeft vanaf 2001 de basis gelegd voor de activiteiten van de Stichting Grietjebie. Als vader van een zoon met een meervoudige beperking was hij beroepsmatig betrokken bij het werk van landelijke ouderverenigingen. In Suriname begon zijn werk als adviseur van Ouderfederatie De Vuist. Een aantal projecten - met als doel leefomstandigheden en positie van ouders en kind te versterken - volgden.