menu

Anniecrèche on tour


De Anniecrèche in Paramaribo stimuleert en begeleidt kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 0 tot 8 jaar.

Bij ons bezoek in 2014 bleken een groot aantal verbeteringen in de crèche te zijn aangebracht. De spelotheek is geschilderd en opnieuw ingericht en de nieuwe snoezelruimte is klaar. In de natte ruimten zijn een badbrancard, douchestoeltjes en handgrepen geplaatst.

Regelmatig levert Grietjebie een bijdrage aan de teambuilding, scholing en training van de medewerkers. Gezien de achterliggende hectische periode voor medewerkers en bestuur is dit keer gekozen voor een programma met een deels ontspannend karakter.

Anniecrèche in het de Zuster Dankerscentrum

In het kader van ervaringsuitwisseling werd een bezoek gebracht aan het Zuster Dankerscentrum voor kinderen met een meervoudige beperking in Nieuw Nickerie. Vervolgens werd kennis gemaakt met de activiteiten van de WIN-groep, waaronder de sociale werkvoorziening voor jongeren met een beperking.

Anniecrèche in Nickerie en Bananen voor de bezoekers

De dag werd afgesloten met een 'tour Nickerie', langs de Backtrack, Hindoetempel op de zeedijk en excursie naar de bacove-plantage.

Medewerkers van de plantage verrasten de bezoekers met een flinke hoeveelheid bananen. Een aangename verrassing voor de terugreis van maar liefst vier uur!

grietjebie Op www.anniecreche.org vindt u informatie over de Anniecrèche. U kunt ook de Facebookpagina opzoeken. De directeur Annette Reigman vertegenwoordigt de Stichting Grietjebie in Paramaribo.


Gerelateerde berichten

Kerst en Jaarwisseling Anniecrèche
Scholing en Training begeleiders
Studiedag Anniecrèche
Anniecrèche


terug