menu

Kerst en Jaarwisseling Anniecrèche


Een onvergetelijke jaarafsluiting

De nijpende situatie in Suriname brengt veel gezinnen in de problemen. De prijzen van alle goederen zijn drastisch gestegen. Daarnaast ook die van brandstof en elektriciteit.

Instellingen zijn niet in staat deze stijgingen in de salarissen te compenseren. Voor één van de instellingen die wij ondersteunen, de Anniecrèche, een reden om een beroep te doen op de achterban…

Om te voorzien in de eerste levensbehoeften van begeleidsters en kinderen waarvan de thuissituatie moeilijk is. Het gaat om het verstrekken van lokale producten als rijst, boter, bloem en kip. En daarmee te zorgen voor een onvergetelijke kerst, jaarafsluiting. Uiteraard leverde Grietjebie daar een bijdrage aan.

Fijne Kerst voor kinderen en leidsters Anniecrèche

Fijne Kerst kinderen en leidsters Anniecrèche

De Anniecrèche in Paramaribo deed een oproep voor een kerstbijdrage voor de kinderen en de leidsters. Grietjebie doneerde € 250,00. Dit is de reactie van Annette van de Anniecrèche op deze oproep…

"Hierbij wil ik jullie hartelijk dank zeggen voor de overweldigende reacties naar aanleiding van mijn oproep tot een kerstbijdrage. In totaal is er een bedrag opgehaald van € 1.845,00!

Het bericht is verder gedeeld waardoor we uit alle hoeken van het land geld kregen. We hebben mede dank zij uw hulp een leuke afsluiting gehad. Ieder kind kreeg een cadeautje en acht kinderen kregen een extra pakketje mee naar huis.

Alle leidsters en bestuursleden kregen een mooie plastic box met inhoud die was samengesteld door stichting Caleopse. Ook van de moeder van onze stagiaire kreeg iedere leidster nog een leuke attentie. Daarbij kreeg iedere leidster ook nog een slagersbon van ruim € 20,00 (in plaats van de kip was dat toch eenvoudiger) en een geldbedrag op hun bankrekening.

Namens alle leidsters nogmaals hartelijk dank. Ik wens u gezegende kerstdagen en liefdevol 2018 toe."


Gerelateerde berichten

Scholing en Training begeleiders
Anniecrèche
Studiedag Anniecrèche
Anniecrèche Tour


terug