menu

Schoolmeubilair voor kinderen van de Huberschool


2020

De Huberstichting in Paramaribo is waarschijnlijk de oudste voorziening in Paramaribo die zorg biedt aan kinderen met een verstandelijke en meervoudige beperking.

De stichting heeft de ontwikkelingsmogelijkheden voor de kinderen uitgebreid met speciaal onderwijs. De inventaris van de schoollokalen was inmiddels sterk verouderd. Geen fijne plek voor kinderen met een beperking om zich te ontwikkelen.

Vanaf 16 maart j.l. sloten de scholen in verband met de coronamaatregelen. Begin oktober konden de leerkrachten de leerlingen weer ontvangen in lokalen die een metamorfose hadden ondergaan. Nu voorzien van nieuwe kleurrijke stoeltjes en tafeltjes geproduceerd door de meubelafdeling van de sociale werkplaats Unu Pikin.

De Huberstichting in een reactie: "Hierbij bevestigen wij de ontvangst van een hoeveelheid schoolmeubilair voor de kinderen van de Hubstinaschool. Hierdoor is het oude volledig vervangen. We zijn ontzettend blij met deze schenking. Mede dankzij uw ondersteuning had de school een goede opstart op maandag 5 oktober jl." (zie ook: Monique ambassadeur van Stichting Grietjebie)

Schoolmeubilair voor de kinderen van de Huberschool
 


terug