menu

Support!


Kijk voor oudere berichten in het Archief


Grietjebie krijgt veel support!

Grietjebie kan rekenen op support van een enthousiaste groep familieleden, vrienden, collega's en instellingen. Hier vindt u enige voorbeelden.

Acties


Ambassadeur Monique

Monique ambassadeur Stichting Grietjebie 2020
Ik ben Monique Verberk en woon met begeleiding zelfstandig in een mooi appartement in Nijmegen.
Omdat de kleur me niet beviel hebben mijn vrienden alle kamers en keuken roze geschilderd. Nu voel ik me er helemaal thuis. Ik ben graag bezig achter mijn computer.

Sponsoractie Monique

fiets-sponsor Monique Freedom-tour 20 september 2020
De eerste en trouwe vaste sponsor van Grietjebie heeft een actie gestart.
Samen met haar twee mederijders heeft ze zich laten sponsoren voor de Freedomtour, op 12 en 13 september 2020 in Nijmegen. Ze fietsten beide dagen 30 kilometer.

Monique ambassadeur van Grietjebie

monique op haar duo-fiets Waarom één en één drie is zullen we uitleggen. Je zou kunnen zeggen dat Monique onze ambassadeur is.
Voortdurend vraagt ze aandacht voor de projecten van stichting Grietjebie. Omdat zij iedereen een goed leven gunt, zoals zij dat zelf ook heeft.

In gesprek met Jan en Mientje Daamen

ramon op zijn fiets Jan en Mientje Daamen zijn al jarenlang trouwe sponsors van Stichting Grietjebie. Daarvoor namens het bestuur veel dank! We gingen met Mientje en Jan in gesprek over waarom zij Grietjebie zo steunen.
Wat maakt Stichting Grietjebie zo aantrekkelijk voor jullie om trouwe en gulle sponsors te zijn en zo lang te blijven?

Nieuwe actie van Monique met een bijzondere donatie

Kaarsen voor Monique Yvonne van der Heijde, een trouwe sponsor, heeft een heel bijzondere donatie gedaan. Na overleg krijgt Monique een flink aantal kaarsen om te verkopen en de opbrengst is voor Grietjebie.
Yvonne heeft nieuwe kaarsen gemaakt van alleen maar resten kaarsvet. Dit verzamelt ze en gaat daar mee aan de slag.

Verschepen voor Grietjebie

Diba Machine-handel Firma Diba uit Hardinxveld Giesendam verscheept regelmatig containers met machines naar onder andere Suriname.
De familie den Dikken is altijd bereid ruimte beschikbaar te stellen voor goederen van Stichting Grietjebie. Onlangs nog voor het transporteren van een kinderrolstoel.

Weet u het nog?

ballenbad Eerder vroegen wij u het ballenbad van de Mr. Huberstichting te vullen. Een grote wens van de kinderen en begeleiders van de dagopvang. 5000 nieuwe ballen waren er nodig.
Negen grote verhuisdozen moesten voor transport naar Suriname worden ingescheept. Voor het transport deden we een beroep op DIBA.

Reacties


Nickerie - Hoe een klein fonds het verschil maakt

WINgroep De WINgroep biedt ondersteuning aan kinderen en vrouwen en kinderen en jongeren met een beperking in het district Nickerie. Nickerie ligt op ongeveer vier uur rijden van de hoofdstad Paramaribo. Je waant je in de polders van Noord-Holland, als je het district Nickerie binnenrijdt en niet in Suriname. Alleen de temperatuur is anders dan die van de Noord-Hollandse polder.