menu

Monique ambassadeur voor Stichting Griejebie


2020

Monique Verberk schreef dit jaar aan vrienden en familie: "Ik ben Monique Verberk en woon met begeleiding zelfstandig in een mooi appartement in Nijmegen. Omdat de kleur me niet beviel hebben mijn vrienden alle kamers en keuken roze geschilderd. Nu voel ik me er helemaal thuis. Ik ben graag bezig achter mijn computer."

"Als er iets te vieren is sta ik meteen in de keuken om iets lekkers te maken. Fietsen is ook een grote hobby. Dit jaar fiets ik op mijn duofiets weer de fiets2daagse Freedom Tour van Nijmegen. Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij weer zouden willen sponsoren!"

Monique fietste een flink bedrag bij elkaar voor de rolstoel van Lorenzo. Het jaar daarvoor deed zij dat voor de kleurrijke stoeltjes en tafeltjes voor de school van de Huberstichting in Paramaribo.

In 2017 fietste zij de Nijmeegse fietsvierdaagse voor Grietjebie en verkocht in 2018 door Yvonne van der Heijde gedoneerde kaarsen. Deze tomeloze inzet was voor het bestuur van Stichting Grietjebie reden om Monique te benoemen tot ambassadeur van onze stichting!


Monique heeft een plan, november 2019
 


Gerelateerde berichten

Nieuwe actie Monique
Monique, fiets-sponsor
Monique, ambassadeur van Grietjebie


terug