menu

GVO Nijmegen doneert speelgoed


De speelotheek van het GVO in Nijmegen heeft jammer genoeg haar deuren moeten sluiten.
Er was geen belangstelling meer. Waar het ontwikkelingsmateriaal naar toe moest was niet zo moeilijk. Het bestuur van Grietjebie dankt dan ook het bestuur van het GVO om het materiaal aan de Anniechrèsche in Paramaribo te schenken.

GVO Nijmegen schenkt speelgoed aan Anniecrèche

U ziet en leest hoe het speelgoed daar ontvangen is.

Hoi Grietjebie

Hier heb je de foto's van het gearriveerde speelgoed. Het is echt heel veel. We hebben een hele doos uitgezocht voor ons project 'samen naar school'.

Kinderen met een handicap binnen het gewoon onderwijs. We hebben nu een kindje wat in plaats van de naar de Grietjebieschool, naar het MLK onderwijs gaat. De school heeft aangegeven het wel te willen, maar dat ze weinig materiaal hebben. Dus we hebben een hoeveel heid geselecteerd. Ook heeft de leerlingbegeleidster voor haar zelf materialen uitgezocht wat ze kan gebruiken op de basisschool.

VGO Nijmegen schenkt speelgoed aan Anniecrèche

Vandaag hoop ik het aquarium naar Beteljada te brengen.Er was ook een leuke draaimolen met geluid, die ik zou geven, maar die heeft tijdens het vervoer een behoorlijke tik gehad. Ik hoop binnenkort wel weer vrijwilligers te hebben die het mogelijk kunnen op knappen.

Heb je het speelgoed gezien wat ik kapot bij jullie had meegenomen (met verf en al)?, het is mooi geworden he? De kinderen zijn er meteen mee aan de slag gegaan. Gisteren zijn we de hele dag aan het opruimen geweest. De leidsters zijn helemaal enthousiast over het speelgoed. Ik mocht eigenlijk het aquarium niet wegbrengen voor beteljada, ze wilden het ook houden, maar dat vind ik toch te gek. We hebben nu zoveel.

terug